MENU

Waar wij waarde aan hechten

Missie & visie

Missie

Translations is een internationaal vertaal- en tolkbureau dat gespecialiseerd is in juridische, financiële, technische en medische vertalingen. Al 40 jaar ervaring met alle mogelijke taalcombinaties in elk gewenst vakgebied. Ons team van professionele accountmanagers werkt nauw samen met een zorgvuldig opgebouwd netwerk van hooggekwalificeerde beroepsvertalers, altijd native speakers.

Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en vertalers. We zijn goed bereikbaar, behandelen elke opdracht met zorg en leveren snel. We doen wat we beloven. Afspraken over deadlines, kwaliteit en service komen we na. Iedere vertaling is uniek en vraagt om specifieke aandacht. Wij zorgen voor de juiste match tussen vraag en aanbod en leveren maatwerk tegen een scherpe prijs.

Translations, uw betrouwbare partner voor snelle, professionele en hoogwaardige vertalingen.

Visie

Ons streven is om vertalingen te maken van hoog kwaliteitsniveau, waarbij we steeds meer gebruik maken van de modernste technieken. In dit digitale tijdperk houden we oog voor de mensen achter de techniek. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Samen met opdrachtgevers bespreken wat de wensen zijn om zo tot het beste eindresultaat te komen.

We blijven vooruit kijken naar nieuwe mogelijkheden, ontwikkelingen en samenwerkingen. Ons uitgangspunt is om onze opdrachtgevers te ontzorgen.

We hechten veel waarde aan persoonlijke groei van onze medewerkers, technologische ontwikkelingen in de vertaalmarkt en duurzaamheid.

Kernwaarden

  • Kwaliteit
  • Betrokken
  • Professioneel
  • Verbindend
  • Snelheid
  • Bereikbaarheid