MENU

Vertaalbureau Translations sponsort toptalent Yoav Versloot

Ik ben Yoav Versloot. Ik ben 19 jaar en beginnend professioneel tennisser. Ik tennis sinds mijn 7e. Ik ben in Nederland begonnen en heb vanaf mijn 10e in Spanje gespeeld. Ik ga nu proberen om zo ver mogelijk te komen in het internationale profcircuit.

Ik train in Spanje bij de Walter Grünfeld Tennis Academy (WGTA) in Catalonië, en ben momenteel de nummer 14 van mijn geboortejaar van Spanje. Naast internationale toernooien doe ik ook mee aan nationale toernooien in Nederland en Spanje.

Ik wil dit jaar proberen om mijn eerste ITF-punt (ITF staat voor International Tennis Federation) te halen om op de  wereldranglijst te komen. Ik word gesponsord door Vertaalbureau Translations, waardoor ik naar de ITF-toernooien kan reizen, die over de hele wereld worden georganiseerd. Ik ben van plan om in mei mee te doen aan 4 ITF-toernooien in Spanje (rond Barcelona), en om deze zomer mee te doen aan 5 ITF-toernooien in Nederland (in Alkmaar, Den Haag, Eindhoven, Haren en Oldenzaal).

Ik ga mijn uiterste best doen om zo ver mogelijk te komen met mijn tennis, en ik ben heel blij dat Vertaalbureau Translations mij hierbij steunt.

Naar het overzicht