MENU

Nieuws

VVV cadeaubon bij nieuwe vertaalopdracht

Geschreven op

Het voorjaar komt er weer aan! Om dit te vieren hebben we een leuke actie! Bij elke nieuwe vertaalopdracht vanaf € 500 euro geven we een VVV-Cadeaubon t.w.v. € 25 euro weg. Bel of mail ons op 035 - 691 61 53 of sales@translations.nl en vermeld de actiecode VOORJAAR! (De Lees meer »

Mogelijke gevolgen van de Brexit

Geschreven op

Bij alle communicatie komt taal aan de orde. Dat is ons specialisme. Vertalingen en vertolkingen al dan niet voorzien van beëdigingsverklaringen, zijn vakwerk. Belangrijke officiële documenten zijn niet zomaar met een vertaaltool correct en veilig te vertalen. D Lees meer »

Vertaler aan het woord

Geschreven op

Paul Melkert werkt al ruim 9 jaar voor Translations Vertaalbureau als juridisch vertaler Engels. We vroegen hem of we een kijkje mochten nemen achter de schermen van zijn werk. Wat houdt zijn werk precies in en wat komt er allemaal bij kijken? Lees meer »

Introductie nieuwe huisstijl Translations

Geschreven op

Met trots presenteren wij onze vernieuwde huisstijl! Per 18 december 2018 gaat onze vernieuwde huisstijl officieel van kracht. Deze frisse look past nog beter bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Wat verandert er? Lees meer »

December actie

Geschreven op

De feestdagen staan weer voor de deur, een tijd waarin we laten blijken dat we elkaar waarderen. Wij waarderen onze trouwe klanten en geven daarom in de maand december een VVV-Cadeaubon t.w.v. € 25 euro cadeau bij elke nieuwe opdracht vanaf € 500. Bel Lees meer »

Trots op tennisser Yoav Versloot (14)

Geschreven op

Translations draagt jonge sporters een warm hart toe. Yoav is 14 jaar en investeert vele uren per dag aan zijn tenniscarriere. Hij woont in Spanje waar hij op hoog niveau traint met leeftijdgenoten. Hij doet mee aan internationale toernooien en blogt hierover. Lees meer »