MENU

Nieuws

Vertaalbureau Translations sponsort toptalent Yoav Versloot

Geschreven op

Ik ben Yoav Versloot. Ik ben 19 jaar en beginnend professioneel tennisser. Ik tennis sinds mijn 7e. Ik ben in Nederland begonnen en heb vanaf mijn 10e in Spanje gespeeld. Ik ga nu proberen om zo ver mogelijk te komen in het internationale profcircuit. Lees meer »

Beëdigde vertaling nodig? VVV-bon cadeau bij nieuwe beëdigde vertaalopdracht!

Geschreven op

Elk jaar vertalen wij voor bedrijven en particulieren uit alle landen van de wereld in de meest uiteenlopende talen. Deze teksten worden wereldwijd gelezen door duizenden mensen. In bepaalde gevallen heeft u een beëdigde vertaling nodig. Lees meer »

Translations Vertaalbureau steunt Het vergeten kind

Geschreven op

Bedankt voor je mooie donatie Translations vertaalbureau! Met de actie van RTL en LEGO MASTERS is een belangrijke stap gezet richting de realisatie van Hotel Heppie Veluwe. Alleen met de hulp van onze donateurs kunnen we van dit project een grandioos succes maken en een f... Lees meer »

Why translation tools don’t work word for word

Geschreven op

To answer that question, we need to take a look under the hood. How does a translation programme work? Let’s start with the simplest version. You could have the computer pick up the dictionary entry for each word and write down the translation of that one word. B Lees meer »

Woord van het jaar

Geschreven op

Het Genootschap Onze Taal gaat ieder jaar op zoek naar het woord dat het jaar het beste typeert. Dit levert een mooie rij woorden op, die op een ludieke manier vaak iets vertellen over wat Nederlanders bezighield in dat betreffende jaar. Lees meer »

Jaarlijkse vertaalwedsrijd Juvenes Translatores

Geschreven op

Op donderdag 21 november doen vijf leerlingen van het Titus Bransamlyceum mee met de Juvenes Translatores. Deze leerlingen zijn geboren in 2002 en ze zijn verdeeld over de vier moderne vreemde talen. Juvenes Translatores is een jaarlijkse vertaalwedstrijd voor 17-jarige s... Lees meer »

Mogelijke gevolgen van de Brexit

Geschreven op

Bij alle communicatie komt taal aan de orde. Dat is ons specialisme. Vertalingen en vertolkingen al dan niet voorzien van beëdigingsverklaringen, zijn vakwerk. Belangrijke officiële documenten zijn niet zomaar met een vertaaltool correct en veilig te vertalen. D Lees meer »

Vertaler aan het woord

Geschreven op

Paul Melkert werkt al ruim 9 jaar voor Translations Vertaalbureau als juridisch vertaler Engels. We vroegen hem of we een kijkje mochten nemen achter de schermen van zijn werk. Wat houdt zijn werk precies in en wat komt er allemaal bij kijken? Lees meer »

Introductie nieuwe huisstijl Translations

Geschreven op

Met trots presenteren wij onze vernieuwde huisstijl! Per 18 december 2018 gaat onze vernieuwde huisstijl officieel van kracht. Deze frisse look past nog beter bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Wat verandert er? Lees meer »

December actie

Geschreven op

De feestdagen staan weer voor de deur, een tijd waarin we laten blijken dat we elkaar waarderen. Wij waarderen onze trouwe klanten en geven daarom in de maand december een VVV-Cadeaubon t.w.v. € 25 euro cadeau bij elke nieuwe opdracht vanaf € 500. Bel Lees meer »