MENU

Nieuws

Woord van het jaar

Geschreven op

Het Genootschap Onze Taal gaat ieder jaar op zoek naar het woord dat het jaar het beste typeert. Dit levert een mooie rij woorden op, die op een ludieke manier vaak iets vertellen over wat Nederlanders bezighield in dat betreffende jaar. Lees meer »

Jaarlijkse vertaalwedsrijd Juvenes Translatores

Geschreven op

Op donderdag 21 november doen vijf leerlingen van het Titus Bransamlyceum mee met de Juvenes Translatores. Deze leerlingen zijn geboren in 2002 en ze zijn verdeeld over de vier moderne vreemde talen. Juvenes Translatores is een jaarlijkse vertaalwedstrijd voor 17-jarige s... Lees meer »

Wegens succes verlengd

Geschreven op

Wegens succes verlengen wij onze populaire VVV Cadeaukaartactie! Bij elke nieuwe vertaalopdracht vanaf € 500,- geven wij een VVV Cadeaukaart ter waarde van € 25,-. Deze kaart is te besteden bij duizenden winkels en webshops maar ook bij musea, wellness centra, pretparken... Lees meer »

Mogelijke gevolgen van de Brexit

Geschreven op

Bij alle communicatie komt taal aan de orde. Dat is ons specialisme. Vertalingen en vertolkingen al dan niet voorzien van beëdigingsverklaringen, zijn vakwerk. Belangrijke officiële documenten zijn niet zomaar met een vertaaltool correct en veilig te vertalen. D Lees meer »

Vertaler aan het woord

Geschreven op

Paul Melkert werkt al ruim 9 jaar voor Translations Vertaalbureau als juridisch vertaler Engels. We vroegen hem of we een kijkje mochten nemen achter de schermen van zijn werk. Wat houdt zijn werk precies in en wat komt er allemaal bij kijken? Lees meer »

Introductie nieuwe huisstijl Translations

Geschreven op

Met trots presenteren wij onze vernieuwde huisstijl! Per 18 december 2018 gaat onze vernieuwde huisstijl officieel van kracht. Deze frisse look past nog beter bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben. Wat verandert er? Lees meer »

December actie

Geschreven op

De feestdagen staan weer voor de deur, een tijd waarin we laten blijken dat we elkaar waarderen. Wij waarderen onze trouwe klanten en geven daarom in de maand december een VVV-Cadeaubon t.w.v. € 25 euro cadeau bij elke nieuwe opdracht vanaf € 500. Bel Lees meer »

Trots op tennisser Yoav Versloot (14)

Geschreven op

Translations draagt jonge sporters een warm hart toe. Yoav is 14 jaar en investeert vele uren per dag aan zijn tenniscarriere. Hij woont in Spanje waar hij op hoog niveau traint met leeftijdgenoten. Hij doet mee aan internationale toernooien en blogt hierover. Lees meer »