MENU

Vertalingen in alle mogelijke vakgebieden

Vakgebieden

We verzorgen vertalingen in ieder vakgebied. We hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd op het gebied van juridische, financiële, technische en medische vertalingen.

We werken veel voor advocatenkantoren en notarissen die meestal gebruik maken van beëdigde vertalers en tolken omdat hun werkzaamheden dat vereisen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onszelf specialist noemen op het gebied van juridische en financiële vertalingen. We werken met een team van internationale gedreven professionals die werken met passie voor hun vak. We zorgen er altijd voor dat een vertaler bekend is in het vakgebied van de opdrachtgever. Daarnaast beschikken onze vertalers over een brede algemene ontwikkeling en leveren zij door hun ruime ervaring vertalingen van zeer hoge kwaliteit.

Een goede vertaler is ook een goede tekstschrijver. Bij het selecteren van onze vertalers kijken we niet allen naar opleiding en ervaring maar ook naar hun passie voor het vak, kennis van verschillende vakgebieden en gedrevenheid. Die mix aan eigenschappen levert de beste vertalingen op.

Elke organisatie heeft zijn eigen stijl. Dat kan gaan om een voorkeur voor bepaalde terminologie of een specifieke huisstijl. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten zorgen we dat de vertaling uitgevoerd wordt in de gewenste vorm.